Bu Blogda Ara

21 Ocak 2010 Perşembe

AYDINLARIMIZ


Bugün çok değerli bir hanım aydınımız  Taraf gazetesinin ortaya attığı ve 5000 sayfalık bir belgenin kendilerinde olduğunu söylediği Balyoz kod adlı ihtilal planlaması üzerine,söz konusu planda adı geçen generaller için suç duyurusunda bulunmuş.

Aferim son derece isabetli bir hareket yapmış ama şu soruları hiç kendine sormuş mu ?

   1- Taraf gazetesinin sahibi kimdir ve ne işle meşgul olmaktadır,andan babadan yüklüce bir servete sahip değilse bu gazeteyi nasıl finanse etmektedir.
   2- Neden böylesi bombalar Taraf gazetesinde patlamaktadır.
  3- Avrupa Birliği ile imzalanan sözleşmeler arasında askerlere ilişkin neler vardır ( Bugün bir tanesi Anayasa Mahkemesinden döndü )
  4- 2 yılı aşkın süredir tutuklu bulunan “Ergenekon” adlı dava sanıklarının neden hala tutukluluk halleri devam etmektedir,hani yeni CMUK a uygun olarak savcılarımız her şeyi hazırlayacaklardı da mahkemelerimizde hemen karar verecekti tıpkı avrupa da olduğu gibi !!

Soru listesini o kadar uzatabilirim ki ama değmez zira bizim aydınlarımız o kadar doluymuş ki bırakalım biraz ferahlasınlar.

Birde unutmadan eski mili eğitim bakanımız diyor ki Cumhuriyet inanan kesimleri ve kürtleri öteki yapmış, işlerinden vakit bulursa meclis kütüphanesine bir zahmet uğrayıversin de kuruluşundan bu yana meclis tutanaklarını bir okuyuversin.

Sevgiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder