Bu Blogda Ara

14 Mart 2010 Pazar

SİLİVRİ KONUKLARI na STRATEJİ ÖNERİSİ


Tümden gelip tüme varan bir önerim var sizlere ve Avukatlarınıza.İlk dalgadan bu yana neredeyse 3 yıla yakın bir zaman geçti sizler orada zor şartlarda misafir olmaya devam ediyorsunuz bunu bir an önce sona erdirmek Yüce Mahkemenin bir an önce karar vermesiyle mümkün bu karar savcının istemediği bir karar ise o değilse sizler konuyu Yargıtaya taşıyacaksınız. O halde bana göre mümkünse tek bir dilekçe verip ( Birde onların okunmasıyla vakit kaybetmeyelim) savunmayı sona erdirin ve Mahkemeyi karara zorlayın.

Sevgiyle

2 yorum:

  1. Bu oneride bir zayif halka var. O da onerdiginiz cozumun aslinda bir sonuc getirmeyecegi sadece oyunun bir sonraki asamasina (biraz da kolay bir sekilde) gecmesini saglayacagi. Kisilerin 5,10,20 yil gibi cezalara mahkum edilmesi ve bugun tutuklu statusunde olanlarin hukumlu statusune gecmesi.

    Bu tabi surecin sorgulanan mesruiyetini de kurtaracaktir.

    Oysa Turk siyaset kulturunde mahkemece resmen sucsuz bulundugunuz karari cikana dek mucadelenin devam etmesi yazilmamis bir kuraldir. (Ki sonradan birisi geri donup eski defterleri acmak istediginde bir sey yapamasin).

    Akademisyenlerimiz etrafimizi saran bu bakis acisini Oyun Teorisi'ne dahil etmeyi basarsalar bence Nobel bile alabilirler.

    YanıtlaSil
  2. tarkan karabaşoğlu1 Nisan 2010 22:07

    kesinlikle doğru tufan bey...lakin aklıma takılan lütfen yanlış anlamayın sayın silivri konukları!! bu konuları daha iyi bilmiyorlar mı yoksa bunu düşünmelerine engel bir durum mu yaşıyorlar?

    YanıtlaSil