Bu Blogda Ara

12 Eylül 2009 Cumartesi

SON GÜNLERDE YAŞANANLAR


İstanbul da yaşanan sel felaketine ilişkin TV ler de gördüklerimiz hepimizin yüreğini bir kor gibi yaktı ve sorumlulara içimizden lanetler yağdırırken öfke ve isyan duyguları her yanımızı sardı. 

Bir dakika durup ve çok çok büyüklerimizin uzunca  bir sessizliği takiben yaptıkları açıklamalara bir göz atalım;

  1- Son 80 Yılın m2 ye düşen en büyük yağışı . KADİR TOPBAŞ
  2- Dere intikamını alırmış . RECEP TAYYİP ERDOĞAN
  3- Ruhsat veren CHP ve DSP li Belediyelerdir. KADİR TOPBAŞ
  4- 16 Yıldır Belediyeyi 7 yıldır ülkeyi yönetiyorsunuz sorumluklarınızdan kaçamazasınız hepinizi gereğini yapmaya davet ediyorum. OKTAY VURAL
  5- Mimar Sinanın 450 yıl önce yaptığı köprü dimdik ayakta kullandığı teknik tüm ilgililere ve yetkililere örnek olsun. GAZETELER
  6- Ordu 24 Saat Teyakkuz Halinde. GENEL KURMAY
  7- Bari jeneratör getirselerdi de gecede halkımız kurtarma çalışmalarına devam edebilseydi. HİKMET TANRIVERDİ İTKİP BŞK.
  8-Araçlarınızda canyeleği,halat,yağmurluk,çizme,evlerinizde bot bulundurun. YENİ NESİL İŞ ADAMI

Listeyi uzatayım mı yok yok yeter dediğinizi duyar gibi oluyorum yeter de ama neye yeter. Hepsi birer fıkra konusu olacak açıklamalar . Ağzından çıkanı kulağı duymayan yönetici yığınları arasında kalmışız gayet normal mübarekleri ithal etmiyoruz ki onlarda bizim gibi yığınların arasından çıkıyor.

Şimdi önümüze sandığın gelmesini mi bekleyeceğiz bir yığın gibi yoksa sandığı önümüzemi getireceğiz bir bilinçli vatandaş topluluğu gibi..?

Sevgiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder