Bu Blogda Ara

11 Temmuz 2010 Pazar

“ ESKİ TÜFEK” Sn.ETEM SANCAK a AÇIK MEKTUP



Sn. Etem Sancak,11 Temmuz Pazar günü Hürriyet gazetesinde Sn.Vahap Munyarın Kelkit,Doğan Organik Süt Ürünleri genel müdürü İlhan Başaran ile yaptığı röpörtaj sırasında size ne zaman rastlasa "Aydın Doğana yanlış yatırım yaptırdılar" dediğinizi yazıyor.
Sn Sancak o projenin sahibi ve Aydın Doğana o yatırımı yaptıran kişi olarak diyorumki oradaki vizyonu anlamak için sizin gibi "Opportunist"değil benim gibi”Vizyoner”olmak gerekir.Siz Aydın beye dedikodu yapacağınıza kendinize ATA çiftliğinde,beceremeyip yabancı fona devrettiğiniz Hastahane yatırımlarında nerede yanlış yaptım diye sorun,Aydın beyde sizin gibi opportunistleri dinlemekten ve yanında bulundurmaktan vazgeçsin ki eski Tl ile katrilyonlara vuran sorunlarla karşılaşmasın.
Sn. Sancak söz konusu projenin vizyonu "Kelkit vadisinde,köylü vatandaşı iş sahibi yaparken organik sütü işleyerek katma değerli ürünler ( bebek maması,bebek sütü..vb) elde etmektir."umarım Aydın Doğan ve takımı projenin bu gerçek vizyonuna sahip çıkar ve realize eder hem kendisi çok para kazanır hemde köylüsü.
Sn. Sancak o projedeki iş modelini iyi inceleyin ve kopya ederek kendi doğduğunuz topraklara yatırım yapınız ki sizde örnek teşkil edesiniz.

Sevgiyle



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder