Bu Blogda Ara

15 Kasım 2009 Pazar

BİRAZDA GÜNCEL KONULAR


1- Açılamayan Açılım

Nihayet Milletin Meclisinde görüşüldü,bir şey anladınızmı şahsen ben bir şey anlamadım bir iki nokta hariç taş atan çocuklar terör suçu kapsamında yargılanmayacaklarmış,yerleşim yerlerinin adı orada yaşayanlar arzu ediyorsa eski adıyla değiştirilecekmiş.
Ha birde Sn.Başbakanımızın akan kan duracak söylemi.
Biri Sn.Başbakanımıza bir özdeyişimizi ve neden söylendiğini hatırlatmalı” Akacak kan damarda durmazmış”

2- Ülkemizin Adı

Ülkemizin adı değişmiş farkında değilmişiz ama bir sabah ansızın öğreniverdik. Artık bizi dünyada “ DİNLENİSTAN “ olarak adlandırıyorlarmış,ne güzel değilmi en nihayetinde adımızın sonuna bir tan eki almayıbaşardık.TıpkıErmenistan,Tacikistan,Türkmenistan gibi!!

3- Çiçek Albay

Bir albayımız var bir alınıyor bir bırakılıyor alanla bırakan farklı bir hukuk düzeninin demi çalışıyorlar?!!!

4- GDYO
Her akşam Ankormanlerimiz sağlarına ve sollarına konunun uzmanı diye 2 kişiyi alıyorlar ve sohbete başlıyorlar ama başlangıç sorusu şu değil.”GDYO konusunda bir yönetmelik yayımlandı,okuma fırsatınız oldu mu,dünyadaki uygulamalarla karşılaştırıp bizi biraz aydınlatırmısınız” Bu konuda yazan köşe yazarlarımızın da yönetmeliği okuma gibi bir dertleri yok vur abalıya.Hele Sn.Yiğit Bulutun bir sansürsüz programı var ki ,program bitince kafamız netken bulanık hale geliyor.

5-İnsan Kalitemiz

Dün bir gazetede gözüme çarptı,Amerikalı muhterem bir zat, Türkiyenin insan kalitesinde hiçbir sorunu yok doktorları,mühendisleri,sanatçıları,yöneticileri hepsi dünya çapında hatta Nobel ödülü alan sanatçınız dahi var. Ama bu kaliteyi Milletin Meclisinde göremiyoruz o muhterem zat şunu bilmiyorki o meclis milletin değil Siyasal Parti Başkanlarımızın meclisi.!!

6- TÜSİAD

Tüsiad yeni başkanını arıyormuş,bana göre önce varlık sebebini aramalı sonra başkanını,yoksa yakında "Kanarya sevenler derneğine" dönüşecek

7- YÖK

Yök uygulamalarını takip eden köşe yazarımız,kanaat önderlerimiz varmı acaba.Geçenlerde Hukuk eğitim müfredatından Roma Hukukunu çıkartmışlar yani bugün batı dünyasının kendisini inşa ettiği ilk taşı. Bu konuda hiç bir yazı okudunuz mu ben okumadım.!!!

8- Domuz gribi

Tam aşı tartışmasının orta yerinde Çinden gelen haber  aşılı 2 kişide öldü  bakalım şimdi ne olacak.!

Sevgiyle












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder